Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Φήμες για κρίση στο γάμο τους μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας

    Ημερομηνία:

    Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης  φέρεται να περνούν κρίση στον γάμο τους, σύμφωνα με τη φημολογία που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

    Στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε ότι η τραγουδίστρια αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της, όμως άνθρωποι από το περιβάλλον της επιβεβαιώνουν την κρίση στον γάμο της.
    «Αυτό που έμαθα εγώ από δικούς της ανθρώπους είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει για τα προσωπικά της, δεν θέλει να δίνει τροφή, δεν θέλει να γίνονται σχόλια. Ωστόσο, άνθρωπος που την ξέρει καλά, μου είπε ότι όντως περνάει μια κρίση ο γάμος της και αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα, όσοι τους γνωρίζουν ευελπιστούν πως η κατάσταση μπορεί να ξεπεραστεί, καθώς το ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτοί που τους ξέρουν και τους αγαπούν, θέλουν να πιστεύουν ότι είναι μια κρίση που θα ξεπεραστεί. Κι αυτό ελπίζουμε κι εμείς, γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, που ποτέ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, έχουν κρατήσεις χαμηλούς τόνους μιας όμορφης πορείας, ενός πολύ ήσυχου έγγαμου βίου, με αγάπη, με στοργή», ανέφερε.

    Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε ότι το περιβάλλον της Παπαρίζου μιλά για μια «διάσταση» που ελπίζουν να είναι προσωρινή.

    Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Φήμες για κρίση στο γάμο τους μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας

    Η Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» είχε πει για τον γάμο της: «Αυτό που με φοβίζει πολύ στον γάμο είναι το να φθαρεί. Είναι δύσκολος ο γάμος, πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα για τον γάμο σου, δεν είναι εύκολο πράγμα. Είμαστε παντρεμένοι από το 2015, κοντεύω 10 χρόνια».

    «Νομίζω ότι είμαστε λίγο πιο ανεξάρτητο ζευγάρι, γιατί και οι δύο είμαστε καριερίστες, αλλά εννοείται ότι όλα τα συζητάμε μεταξύ μας. Έχουμε χρόνο για να συζητάμε, αν δεν έχεις χρόνο, φτιάχνεις χρόνο. Δεν είμαι μόνο εγώ “πνιγμένη”, είναι και εκείνος που τρέχει με τα δικά του. Η φθορά στον γάμο φτιάχνεται με μικρά πράγματα. Όταν έχουμε χρόνο μαζί, περνάμε υπέροχα, κάνουμε ένα ταξίδι, βρίσκουμε να κάνουμε πράγματα να είμαστε κοντά στη φύση, αλλά τα ταξίδια μας αρέσουν πάρα πολύ», πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου.

    Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης παντρεύτηκαν το 2015 και από τότε φρόντιζαν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα όσα συμβαίνουν στον γάμο τους.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεταναστευτική πολιτική και εργασιακή εκμετάλλευση: Η αποτυχία της πολιτείας και η αναγκαιότητα συνδικαλιστικής παρέμβασης

    Του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου (μέλους ΓΣΕΕ) Η ελληνική μεταναστευτική πολιτική, ιδιαίτερα...

    Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των υπερωριών

    Από την 1η Μαρτίου θα ξεκινήσει η μείωση των...

    Βασίλης Καλογήρου: Δεν βρέθηκαν ίχνη από ξένο dna – Τι “έδειξε” το κινητό

    Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου δημιουργούν τα πρώτα αποτελέσματα...

    ΠΑΤΡΑ: Δικαιώθηκε πανηγυρικά ο Ανδρέας Χριστόπουλος

    Αθωώθηκε πανηγυρικά, προχθές, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών ο...
    Best Shop