«Έλεος»: Πρεμιέρα για την εκπομπή των Πάνια – Ψινάκη στις 24 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης για πρώτη φορά μαζί, σε ένα πρωτότυπο late night talk show. Το «Έλεος!» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA.

    201111251137350.5761 KOROMILA PSINAKIS PANIA POYNENTIS 24112011

    Ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που παίρνει άριστα στη χημεία, θα διανυκτερεύει στις οθόνες μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις δυναμικές προσωπικότητές τους, η Αννίτα και ο Ηλίας θα μας υποδέχονται σε ένα σκηνικό, που θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

    201111251132070.5719 PSINAKIS PANIA 24112011

    Και επειδή η καλή χημεία αρχίζει από τα καμαρίνια, θα τους βλέπουμε όσο ετοιμάζονται να βγουν στο κυρίως πλατό, να σχολιάζουν με χιούμορ, τόλμη και ευαισθησία, από τα πιο ανάλαφρα ως τα πιο σοβαρά θέματα της επικαιρότητας. Οι καλεσμένοι θα προέρχονται από τον χώρο της τέχνης, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής, ενώ δεν θα λείπουν και άνθρωποι οι οποίοι θα συστήνονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους. Όλοι, νιώθοντας άνετα με τους δύο φιλόξενους οικοδεσπότες, θα αποκαλύπτονται και θα ανοίγουν ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης. Σαν αυτές τις κουβέντες, που κάνουμε χαλαροί στο σπίτι και δεν καταλαβαίνουμε πότε πέρασε η ώρα!

    pania psinakis 1

    Μια χορταστική εκπομπή όπου η Αννίτα Πάνια, με το έμφυτο ταλέντο στην ουσιαστική συζήτηση και στο να κάνει τον καλεσμένο της να νιώσει οικεία και εξομολογητικά, και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον δημιουργικό αυθορμητισμό και το εύστροφο σχόλιο, θα συνυπάρχουν και θα αλληλοσυμπληρώνονται.

    «ΕΛΕΟΣ!» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

    ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η οδός που “πνίγεται” κάθε φορά που βρέχει – φωτό

    Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Ηρώων...

    Σε κρίση η ψυχική υγεία των εργαζομένων στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89/

    Επίσημο: Η GAC AION στην Ελλάδα

    Η Inchcape Hellas, επίσημη αντιπρόσωπος των Toyota και Lexus στην Ελλάδα για περισσότερα από σαράντα...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και τη Δευτέρα 27-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ TΗΝ  ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ  ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ χήρα ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΕΤΩΝ 86 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...