Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο 32χρονοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα

    Ημερομηνία:

    Μετά από μαραθώνιο ανακριτικής διαδικασίας των δύο 32χρονων που κατηγορούνταν για τον βιασμό της 22χρονης σε περιοχή της Χαλκίδας, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ο ένας με περιοριστικούς όρους.

    Σε επικοινωνία που είχε το evima.gr με τον δικηγόρο του ενός εκ των δύο 32χρονων, ο κ. Δημήτρης Ανδρέου δήλωσε: «Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας ο εντολέας μου κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση εξόδου από τη xώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, εγγύηση χρηματικού ποσού των 15.000 ευρώ και απαγόρευση επικοινωνίας με την παθούσα».

    Ελεύθεροι και οι γονείς του ενός 32χρόνου

    Αρχικά συνελήφθησαν και οι γονείς του ενός 32χρονου. Ο πατέρας με τις κατηγορίες για υπόθαλψη και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι 9mm με δύο φυσίγγια το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν αντιλήφθηκε την αστυνομία. Η μητέρα του για υπόθαλψη.

    Αμφότεροι μετά την χθεσινή τρίωρη απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ακόλουθους περιοριστικούς όρους. Τους επιβλήθηκε το ποσό χρηματικής εγγύησης των 2.500 ευρώ στον καθένα, παρουσίαση αυτοπροσώπως δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση επικοινωνίας με την παθούσα.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Δημήτρης Ανδρέου αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, τους επιβλήθηκε το ποσό χρηματικής εγγύησης των 2.500 ευρώ έκαστος, παρουσίαση αυτοπροσώπως δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση επικοινωνίας με την παθούσα.

    Οι δηλώσεις του συνηγόρου τους, δικηγόρου Δημήτρη Ανδρέου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας και την αποχώρηση των γονέων από τα δικαστήρια Χαλκίδας.

    Το χρονικό

    Η καταγγέλλουσα που σύμφωνα με πληροφορίες του evia online μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, υπέδειξε ως δράστες τον σύντροφό της και ένα φίλο του!

    Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της 22χρονης, αρχικά βρισκόταν μόνη με τον 32χρονο σύντροφό της, με τον οποίο είχαν συναινετική ερωτική επαφή και έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

    Στη συνέχεια, ο άνδρας έφερε στο σπίτι έναν συνομήλικο φίλο του, ο οποίος συμμετείχε επίσης στην όλη κατάσταση. Όπως κατέθεσε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, σε κάποιο σημείο δεν επιθυμούσε να συνεχίσει, όμως η άρνησή της δεν έγινε σεβαστή.

    Η υπόθεση ξετυλίχτηκε και κλήθηκε η αστυνομία όταν οι γιατροί που παρέλαβαν την κοπέλα για τις πρώτες βοήθειες, έμαθαν τι συνέβη. Αμέσως αστυνομικοί ενήργησαν και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν τα πρόσωπα που υπέδειξε η 22χρονη καθώς και οι γονείς ενός εκ των δραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισχυρό πλήγμα στον ρωσικό στόλο – Ουκρανικό drone κατέστρεψε ρωσικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα (video)

    Η Ουκρανία κλιμακώνει τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα μέσα στη Μαύρη Θάλασσα,...

    ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο τρεις δικηγόροι και άλλα τρία άτομα για εκβιασμό – φωτό

    Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, παραπέμπονται να δικαστούν...

    Συνελήφθη 42χρονος  κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και διακίνηση ναρκωτικών

    Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθη, πρωινές ώρες της...

    Πάτρα – Τάκης Παπαδόπουλος: «Η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο»

    Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς,...