ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο – Αναλυτικά τα στοιχεία

    Ημερομηνία:

    Μείωση της τάξεως του 5,6% κατέγραψαν οι  πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Σεπτέμβριο του 2024, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  ΕΛΣΤΑΤ.

    Το εννεάμηνο

    Το εννεάμηνο, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 190.692 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 184.138 που κυκλοφόρησαν την αντίστοιχη περίοδο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 3,6% (αύξηση 12,9% είχε καταγραφεί το εννεάμηνο του 2023 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2022). Τα καινούργια αυτοκίνητα ανέρχονται σε 116.756 έναντι 113.068 που κυκλοφόρησαν το εννεάμηνο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 3,3%.

    Το εννεάμηνο, κυκλοφόρησαν 66.281 νέες μοτοσυκλέτες κυβισμού άνω των 50 cc (καινούργιες και μεταχειρισμένες εξωτερικού), έναντι 55.427 που κυκλοφόρησαν την αντίστοιχη περίοδο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 19,6% (αύξηση 12,1% είχε σημειωθεί το εννεάμηνο του 2023 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2022). Οι καινούργιες μοτοσυκλέτες ανέρχονται σε 63.119 έναντι 52.511 που κυκλοφόρησαν το εννεάμηνο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 20,2%.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Financial Times: Η Ελλάδα διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική

    Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε κομβικό ενεργειακό κόμβο και νότια πύλη της Ευρώπης για...

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα: «Κάνει λάθος αυτός που το λέει»

    Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα. Τι συνέβη; Η ηθοποιός...

    Cinobo: Όλες οι καθηλωτικές σειρές που ήρθαν και πρέπει να δείτε – Απολαύστε το Ludwig και το State of the Union

    Προσεκτικά επιλεγμένες παραγωγές ανεβαίνουν για ατελείωτο streaming στο Cinobo, φέρνοντας...