Έμφυλη βία – Κρήτη: Την “έλουσε” με μπύρα και την κλώτσαγε στο αεροδρόμιο

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ένα ζευγάρι τουριστών από την Γερμανία την ώρα που βρισκόταν στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου περιμένοντας την πτήση τους άρχισε να καυγαδίζει έντονα.

    Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 27χρονο, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να μην διστάζει να επιτίθεται στην 19χρονη σύντροφό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός κρατούσε ένα μπουκάλι μπύρας και αφού την άδειασε πάνω της και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να κλωτσά μια την σύντροφό του στο πόδι και μια τις αποσκευές του.

    Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου που συνέλαβαν 27χρονο και τώρα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 19χρονη ο 27χρονος την είχε χτυπήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πολύς ο κόσμος στο Πάρκο της Αγάπης

    «Σφύζει» από ζωή το Πάρκο της Αγάπης, στον χώρο...

    Πάτρα: Συναγερμός κοντά στη Γούναρη για φωτιά! Νεαρή με εγκαύματα – φωτό

    Φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στην οδό Υψηλάντου και Γούναρη...

    Πάτρα: Χιλιάδες θα κάνουν γιορτές με βοήθεια από Δήμο και Εκκλησία

    Έρχονται μέρες αγάπης, όμως για ακόμη μία χρονιά δεκάδες...

    Αχαϊα – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός! Ολα όσα συνέβησαν

    Σοκαριστική η κατάληξη του επεισοδίου την Παρασκευή το πρωί...