Έμφυλη βία – Κρήτη: Την “έλουσε” με μπύρα και την κλώτσαγε στο αεροδρόμιο

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ένα ζευγάρι τουριστών από την Γερμανία την ώρα που βρισκόταν στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου περιμένοντας την πτήση τους άρχισε να καυγαδίζει έντονα.

    Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον 27χρονο, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, να μην διστάζει να επιτίθεται στην 19χρονη σύντροφό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο νεαρός κρατούσε ένα μπουκάλι μπύρας και αφού την άδειασε πάνω της και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να κλωτσά μια την σύντροφό του στο πόδι και μια τις αποσκευές του.

    Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου που συνέλαβαν 27χρονο και τώρα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 19χρονη ο 27χρονος την είχε χτυπήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...