Έμινεμ: Καταγγέλλει τη χρήση όπλων εμπνευσμένος από τον Χίτσκοκ

    Ημερομηνία:

    Δυναμικά επιστρέφει ο Έμινεμ στην παγκόσμια δισκογραφία με πολλούς διάσημους «συνταξιδιώτες» και μια μικρή δόση από…θρίλερ. Όλα αυτά εμπεριέχονται στο νέο άλμπουμ του διάσημου ράπερ με τίτλο «Music to Be Murdered By» το οποίο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, είναι εμπνευσμένο από τον θρυλικό σκηνοθέτη Άλφρεντ Χίτσκοκ και το ομώνυμο άλμπουμ του 1958.

    Αυτή τη φορά ο Έμινεμ καταθέτει 20 τραγούδια σε αρκετά από τα οποία υπάρχουν δυνατές συμμετοχές όπως αυτές των Έντ Σίραν, Young M.A., Juice WRLD κ.ά.

    Ανάμεσα στις εκπλήξεις του δίσκου όμως συγκαταλέγεται το βίντεο του τραγουδιού «Darkness» το οποίο καταγγέλλει την εξάπλωση των όπλων στην αμερικανική κοινωνία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατρινό Καρναβάλι 2026: Πού θα εφαρμοστεί διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης από σήμερα μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

    Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα  Από...

    Πάτρα: Σάββατο πρωί στην κλιμάκωση του καρναβαλικού θερμομέτρου – Όλες οι εκδηλώσεις

    Από τα πιο ζεστά καρναβαλικά πρωινά με τη θερμοκρασία...

    Αυτά είναι τα “ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ” μέρη στην Ελλάδα!

      Σπίτια παλαιά, αρχοντικά, κουβαλούν ιστορίες παλαιές όσο και αυτά....