Ένα αρνητικό του κόκκινου κρέατος που δεν γνωρίζατε

    Ημερομηνία:

    Ξέρουμε ήδη ότι το κόκκινο κρέας σχετίζεται σύμφωνα με έρευνες με διάφορα είδη καρκίνου, όπως του παχέος εντέρου, ειδικά αν καταναλώνεται σε υπερβολή. Πέραν, όμως, της υγείας, το κόκκινο κρέας μας επηρεάζει αρνητικά και κάπου αλλού.

    Ό,τι επιλέγουμε να φάμε επηρεάζει άμεσα το πώς μυρίζουμε. Κι αν ο νους σας πάει μόνο στο σκόρδο, το κρεμμύδια και τα σπαράγγια, να σας πούμε ότι η λίστα δεν σταματάει εκεί, με το κόκκινο κρέας να έχει κι αυτό μια θέση στις τροφές που μας προκαλούν δυσοσμία, όπως αναφέρει το clickatlife.

    Πιο συγκεκριμένα, το 2006 ερευνητές από την Τσεχία συγκέντρωσαν δείγματα ιδρώτα από άντρες δύο κατηγοριών: αυτούς που κατανάλωναν κόκκινο κρέας και από χορτοφάγους. Στη συνέχεια, ζήτησαν από μια ομάδα γυναικών να αναγνωρίσει την πιο άσχημη μυρωδιά από τα διαθέσιμα δείγματα, με βάση διάφορους παράγοντες.

    Τα αποτελέσματα, λοιπόν, έδειξαν ότι η μυρωδιά των χορτοφάγων ήταν πολύ πιο ευχάριστη από των κρεατοφάγων, επιβεβαιώνοντας άλλη μια δυσάρεστη συνέπεια του κρέατος. Αν ψάχνατε, λοιπόν, άλλη μια αφορμή για να μειώσετε το κρέας, την έχετε και με επιστημονική βούλα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζίβκοβιτς σε Ιβάν Σαββίδη: Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε στο γήπεδο

    Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της...

    Κατερίνα Στικούδη: Μόνιμα γίνεται ένας σχολιασμός των πάντων και ήθελα να μπει μια τελεία

    Η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ το οποίο, όπως ανέφερε στο...

    Η στρατηγική των 91 και η πρόταση μας  για να καλυφθεί το πολιτικό κενό

    Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου τέως Βουλευτή Οι διαπιστώσεις του κειμένου που...

    Θέλω δήμαρχο «ειρηνοποιό και διεθνιστή» για την Πάτρα – Άρθρο Πέτρου Ψωμά, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «σπιράλ»

    Άρθρο Πέτρου Ψωμά, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «σπιράλ» Είμαι...