Ενα εμβληματικό κτίριο στο κέντρο της Πάτρας απέκτησε το ΕΑΠ

    Ημερομηνία:

    Απόκτηση νέου κτιρίου για το ΕΑΠ στην Πάτρα

    Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση απόκτησης ενός εμβληματικού κτιρίου στο κέντρο της Πάτρας.

    Πρόκειται για μία διώροφη οικοδομή επί της οδού Σαχτούρη και αριθμό 15. Αποτελείται από ισόγειο, όροφο και σοφίτα συνολικής επιφάνειας 780 τετραγωνικών μέτρων, ενώ έχει χαρακτηρισθεί ως έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού με την με αριθμό ΥΑ/ΔΙΛΑΠ/Γ/2029/38786/13-8-1992 (ΦΕΚ 535/21-8-1992 τεύχος Β’) απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού.

    Η απόκτηση του αναμένεται να ισχυροποιήσει τους διαχρονικούς δεσμούς του ΕΑΠ με τα δρώμενα της πόλης αλλά και τους πολίτες της Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...