Ένα όμορφο αφιέρωμα για τον Γιώργο Μητσάκη παρουσιάζεται στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Με την πραγματοποίηση λαϊκής συναυλίας από την κομπανία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ο.Τ.Ε Πάτρας – Αχαΐας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Μητσάκη, συνεχίζονται στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου στο θεατράκι της Κρήνης, οι εκδηλώσεις της ενότητας του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

    Το αφιέρωμα πραγματοποιείται με αφορμή και τη συμπλήρωση 100+1 χρόνια από τη γέννηση του τραγουδοποιού από την Πόλη που μας χάρισε αξέχαστα τραγούδια.  Το κοινό θα απολαύσει ένα δίωρο πρόγραμμα με τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιώργου Μητσάκη.

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν αναφορές στη ζωή του Γιώργου Μητσάκη ενώ θα προβάλλονται πληροφορίες και στίχοι για τα τραγούδια που θα ακούγονται.

    Την Λαϊκή – Ρεμπέτικη κομπανία του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας απαρτίζουν οι: Γιάννης Σταμάτης (μπουζούκι) .
    Τάκης Αργυρόπουλος (κιθαρα/τραγούδι), Νίκος Φορλίδας (κρουστά), Γιώργος Κανελάκης (τραγούδι / μπαγλαμά), Παναγιώτη Τομαρά (ακορντεόν), Μαρία Μυλωνά και Σωτήρη Τασσόπουλο (τραγούδι).
    Επιμέλεια κειμενων και παρουσίασης : Γιώργος Κανελάκης. Τα κείμενα διαβάζει η Ελένη Τασσοπουλου. Στο χειρισμό του υπολογιστή η Σπυριδούλα Γεωργίου.

    Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κρήνης και τελεί υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

    Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...