Εναλλακτική πρόταση για την επένδυση του Αυτοκινητοδρομίου  από τον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Ημερομηνία:

    Ένα εναλλακτικό σχέδιο για την επένδυση του Αυτοκινητοδρομίου πρότεινε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης σε πρόσφατη εκδήλωση στην Χαλανδρίτσα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Μπαγινέτα, του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή και πλήθους αγροτών.

    Αυτό που επισήμανε ο κ. Ζαΐμης είναι το γεγονός ότι προέχει η επανεκκίνηση της επένδυσης και η  αξιοποίηση του οικοπέδου με βασικό άξονα την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι το θέμα «αιωρείται» επί δεκαετίες χωρίς αποτέλεσμα.

    «Επιτέλους πρέπει να βρούμε τους τρόπους, με τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων και του Δήμου, να ξεμπλοκάρουμε την μεγάλη επένδυση της Αχαΐας. Το ζητούμενο είναι να οδηγηθούμε σ’ ένα υλοποιήσιμο σχέδιο χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Προσωπικά, πρότεινα ένα διπλό σχέδιο που θα συμπεριλαμβάνει πίστα δοκιμών αυτοκινήτων και παράλληλα μια ήπια αγροτουριστική επένδυση. Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι να προχωρήσει μια ρεαλιστική πρόταση και εν συνεχεία να εργαστούμε ούτως ώστε να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργώντας οικονομικά οφέλη για την κοινωνία μας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17-11-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΑΘΑΝ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 84 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

    Χρόνης Εξαρχάκος: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

    Γεννήθηκε στη Σύρο και σπούδασε στη δραματική σχολή του...

    Δείκτης βιωσιμότητας: Τα δέκα καλύτερα και δέκα χειρότερα μέρη για να ζεις

    Με κριτήριο την κουλτούρα, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την εκπαίδευση,...