Ένας Αιγιώτης ανέλαβε να οδηγήσει τον Ηρακλή στη Super League

    Ημερομηνία:

    Ο Αιγιώτης τεχνικός Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του Ηρακλή για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στη Super League 2.

    Η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε… αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας και ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, με τη διοίκηση του “γηραιού” να ανακοινώνει ως διάδοχό του τον Δημήτρη Σπανό.

    Η ανακοίνωση του Ηρακλή
    Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σπανό στον ΗΡΑΚΛΗ μας!

    Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή με επιτυχίες και ανόδους σε πολλούς συλλόγους: Άρης, Ιωνικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Πανσερραϊκός και άλλους.

    Με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη ικανότητα, ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στη νέα εποχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις ευρωομολόγων – Η αντίδραση του Μερτς στην πρόταση Μακρόν

    Οι ρωγμές στην κυριαρχία του δολαρίου στο παγκόσμιο νομισματικό...

    Financial Times: Η Ελλάδα στοχεύει σε κεντρικό ρόλο στην μετά-Ρωσία αγορά φυσικού αερίου της Ευρώπης

    Ως νότια πύλη της Ευρώπης για εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)...

    Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα για triple crown μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

    Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 68-79 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου...

    Αποκλειστικό: Διαζύγιο για τον Γκέλια του «Άγιου Έρωτα»

    Αυλαία έπεσε στον γάμο του Νίκου Γκέλια ύστερα από επτά χρόνια...