Eνίσχυση της έρευνας στην Πάτρα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

    Ημερομηνία:

    Ο Πάρης Κίτσος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με έδρα την Πάτρα, στα πλαίσια της πολύχρονης συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του ΕΚ ΑΘΗΝΑ συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Δράσης: Υπολογιστικές Επιστήμες, Τεχνολογίες Δεδομένων και Αλληλεπίδρασης, Ευφυή Βιομηχανικά Συστήματα».

    GLEARNET

    Στην εκδήλωση αυτή παρουσίασε την «Αρχιτεκτονική Υλικού μιας Μονάδας Έμπιστης Πλατφόρμας» που σχεδιάστηκε στο ερευνητικό έργο «I3T-Καινοτόμος Εφαρμογή του Βιομηχανικού Διαδικτύου των Πραγμάτων (IIoT) σε Ευφυή Περιβάλλοντα». Να σημειωθεί ότι στο έργο αυτό συμμετείχε ενεργά και ένας Υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος.
    Το τμήμα ενισχύει τη συμμετοχή σε συνέργειες με άλλα τμήματα πανεπιστημίων και οργανισμών αλλά και με δράσεις ενημέρωσης της κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας με τα πλέον σύγχρονα αποτελέσματα σημαντικών ερευνών στον τομέα της τεχνολογίας της μικροηλεκτρονικής και της πληροφορικής.
    Επίσης φανερώνουν το σθένος και τη διάθεση των μελών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με έδρα τη Πάτρα για την έρευνα και την προαγωγή της τεχνολογίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάλκινο μετάλλιο για τον Τσαπατάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης στη Σιγκαπούρη

    Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, στα  100μ. πρόσθιο SB4 στο...

    Όλοι ήταν εκεί για τον Μιχάλη! Ενα σημαντικό παιγνίδι στα Προσφυγικά

    Κυριακή απόγευμα. Τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα γεμάτα....

    Πέθανε ο ηθοποιός Βαγγέλης Ζερβόπουλος

    Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο ηθοποιός Βαγγέλης Ζερβόπουλος. Η δυσάρεστη...

    Στον Δημήτρη Μελισσανίδη η Εφημερίδα των Συντακτών – Υπεγράφη το προσύμφωνο

    Στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη περνάει η Εφημερίδα των Συντακτών, με τις...