Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων για Κούγια: «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική νομική κοινότητα»

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, σχετικά με τον θάνατο του Αλέξη Κούγια.

    Τα μέλη της Ένωσης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του, ενώ όπως αναφέρουν, «η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική νομική κοινότητα».

    «Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του διακεκριμένου συναδέλφου μας, Αλέξη Κούγια. Ο εκλιπών υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα στον χώρο της μαχόμενης δικηγορίας για πλέον των τριάντα ετών, με καθημερινή παρουσία στα ποινικά ακροατήρια.

    Ο Αλέξης Κούγιας ήταν μαχητικός, αφοσιωμένος στο λειτούργημά του και υπερασπίστηκε με σθένος το δικαίωμα τον εντολέων του στη δίκαιη δίκη.

    Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική νομική κοινότητα.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...