Εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ

    Ημερομηνία:

    Στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντάχθηκαν τα δύο στελέχη που αποχώρησαν το προηγούμενο διάστημα από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

    Ειδικότερα πρόκειται για τον γενικό γραμματέα Παρατηρητηρίου Θεσμών του ΕΚΠΑ, Δημήτρη Μελίδη και την πανεπιστημιακό του τμήματος Κοινωνιολογίας του ΕΚΠΑ Μαριζέτα Αντωνοπούλου. Οι δυο τους θα συμμετέχουν στη διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή Επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

    ICECAP

    Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συναντήθηκε μαζί τους λίγο πριν την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τους καλωσόρισε στην προσπάθεια επανεκκίνησης του κόμματος.

    Εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ

    Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

    Ποια είναι τα δύο στελέχη που εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ

    Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Μελίδης είχε διατελέσει αναπληρωτής τομεάρχης Θεσμών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

    Η Μαριζέτα Αντωνοπούλου, ήταν υποψήφια στις ευρωεκλογές του 2024 και έλαβε 18.278 ψήφους, ενώ στις εκλογές του 2023 ήταν υποψήφια στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook τις προηγούμενες μέρες τόνισε πως «δεν φτάνει μόνο η ενότητα πλέον, αλλά η διάθεση να μετάσχουμε σε κάτι που θα μας ξεπεράσει και θα μπορεί να μας εντάξει όλες και όλους. Όσοι επιμείνουν στον πολιτικό εγωισμό τους θα του ενσωματώσει η διαχείριση κάποιας ΝΔ με Μητσοτάκη ή χωρίς, όσοι επιμείνουν στις εμμονές του παρελθόντος, θα τους ξεπεράσει η ίδια ζωή αυταπόδεικτα. Σε αυτές τις στιγμές, είμαστε οι αναφορές μας, με πάθος για όσα μπορούμε να καταφέρουμε με ένα και μόνο πρόσημο, την πρόοδο, την κοινωνική συνοχή, τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία».

    Αμφότεροι είχαν υπάρξει στενοί συνεργάτες υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι πολίτες θα παίρνουν ένα ενοίκιο κάθε Νοέμβριο

    Την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης συνολικού ύψους 1,1 δισ....

    Καινούργιου: «Η Ναταλία Γερμανού κάθε χρόνο έβαζε πλάτη για να μείνει η Εβελίνα Νικόλιζα»

    Μετά τα σχόλια της Εβελίνας Νικόλιζα για τη Ναταλία...

    Έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα στην Ιταλία: Επί ποδός αστυνομία, στρατός και δύτες

    Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου...

    Αισιοδοξία για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου Αιγείρας

    Η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Αιγείρας που αντιμετωπίζει...