Εντοπίστηκε φυτεία με περισσότερα από 2.012 δενδρύλλια κάνναβης στο Ξυλόκαστρο

    Ημερομηνία:

    Σημαντική επιτυχία στην καταπολέμηση της παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών σημείωσε σήμερα (4/9) η Αστυνομία, καθώς εντόπισε  μία φυτεία 2.012 δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη δασική περιοχή στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

    Πιο συγκεκριμένα, επιχείρηση της Αστυνομίας έφερε στο φως σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 2.012 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντίστοιχος καλλιεργητικός εξοπλισμός καθώς και σκηνές, τις οποίες είχαν εγκαταστήσει οι καλλιεργητές για τη διαμονή τους στο χώρο.

    Η προανάκριση διενεργεί από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων της παράνομης καλλιέργειας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...

    Σεξουαλική ζωή: Τι δυσαρεστεί το 50% των γυναικών

    Πρόσφατη έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή των γυναικών,...