Επεισοδιακή δίκη με πρωταγωνιστές τον κατηγορούμενο Πάνο Καμμένο και τον μάρτυρα κατηγορίας Νίκο Κοτζιά

    Ημερομηνία:

    Επεισοδιακά εκτυλίχθηκε στην Ευελπίδων η εκδίκαση υπόθεσης με κατηγορούμενο τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην υπουργό Νίκο Κοτζιά, όταν ο τελευταίος είχε φραστική αντιπαράθεση με τον μάρτυρα υπεράσπισης, πρώην πρέσβη κ.Καραγιάννη.

    Όπως ισχυρίστηκε ο κ.Καραγιάννης, δέχθηκε απειλές από τον κ.Κοτζιά με συνέπεια η έδρα να καλέσει την δικαστική αστυνομία. Οι συνήγοροι του κ.Καμμένου, Ιωάννης Απατσίδης και Ελενα Τζούλη – Καμμένου προέβαλαν τον ισχυρισμό ότι θα έπρεπε να συλληφθεί για απείθεια ο Νίκος Κοτζιάς. Τότε κλήθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κυψέλης που βρέθηκε μπροστά στο εξής σκηνικό: Ο μεν μάρτυρας που είχε πει ότι δέχθηκε απειλές από τον κ.Κοτζιά να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να του κάνει μήνυση, οι δε συνήγοροι του κ.Καμμένου να επιμένουν και να ζητούν να συλληφθεί ο κ.Κοτζιάς που σημειωτέον ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος του κ.Καμμένου.

    Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Κυψέλης ενημέρωσε τον προϊστάμενο της εισαγγελίας προκειμένου να λάβει εντολές. Τελικά, ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών και διερευνά το περιστατικό, ενώ άπαντες τελικά αποχώρησαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κοινή συνήθεια με το κινητό που δείχνει αν κάποιος είναι πλούσιος ή όχι

    Μία TikToker έγινε πρόσφατα viral όταν ισχυρίστηκε ότι υπάρχει...

    Πέθανε ο ηλικιωμένος που έπεσε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στο Ναύπλιο

    Δεν τα κατάφερε τελικά ο ηλικιωμένος που για άγνωστο μέχρι...

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ: Προχωρά η αποκατάσταση της μαρίνας της Πάτρας

    Ο Δήμος Πατρέων ξεκινά αύριο, Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, το...