Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα €1.000 σε όσους έπαιζαν ρακέτες στην παραλία

    Ημερομηνία:

    Οι ρακέτες… πληρώνονται. Το αγαπημένο «σπορ» στην παραλία, απαγορεύεται βάση κανονισμού σε συγκεκριμένες παραλίες της Αττικής.

    Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Αντώνη Κουσαθανά, ήδη για φέτος έχουν επιβληθεί 15 πρόστιμα, εκ των οποίων 1/3 έχει πληρωθεί, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε φάση ενστάσεων.

    apagoreuontairaketes

     

    Η απαγόρευση της χρήσης ρακετών οφείλεται σε κανονισμό που προβλέπει να μην γίνεται σε οικιστικό χώρο. «Τα σπίτια είναι στα 15 μέτρα» είπε ο κ. Κουσαθανάσης. Πρόκειται για έναν κανονισμό που ίσχυε από το 2010 (οπότε το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ) το οποίο το επανέφερε η δημοτική αρχή το 2019-2021, κατεβάζοντας το πρόστιμο στα 1.000 ευρώ.

    Η απαγόρευση αφορά σε δύο μόνο από τις παραλίες του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Του Αγίου Νικολάου στο Καβούρι και τον όρμο Ματσελιώτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...