Επέστρεψαν «τα Τετράγωνα των Αστέρων» – Τη σκυτάλη στη Σμαράγδα Καρύδη έδωσε η Μαρία Αλιφέρη

Ημερομηνία:

Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι της δεκαετίας του ‘80, τα «Τετράγωνα των Αστέρων», άρχισαν με μεταδίδονται ξανά από την ΕΡΤ από σήμερα Δευτέρα.

PHILOXENIA

Το πρώτο επεισόδιο γεφύρωσε συγκινητικά το παρελθόν με το σήμερα, με την Μαρία Αλιφέρη, παρουσιάστρια στο αρχικό παιχνίδι, να το παραδίδει στη Σμαράγδα Καρύδη.

«Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους! Καλή χρονιά με χαμόγελο, πίστη, ειρήνη, υγεία, ευτυχία», είπε η Μαρία Αλιφέρη.

Συνέχισε λέγοντας ότι «είμαστε εδώ, με τα “Τετράγωνα των Αστέρων”, να συνεχίσουμε και με τη καινούργια χρονιά την εκπομπή μας.
» Συγγνώμη, κενό αέρος. Έκανα άλμα στο χρόνο. Συγγνώμη, πήγα 44 χρόνια πίσω, είμαι εδώ για να καλωσορίσω τη Σμαράγδα Καρύδη που παίρνει στους ώμους της…».

«Αχ Μαρία» είπε η νέα παρουσιάστρια και ευχαρίστησε τη Μαρία Αλιφέρη για το πόσο όμορφα έχει μιλήσει μέχρι σήμερα για εκείνη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Αυτός και αν ήταν γάμος! Η νύφη βούτηξε στην πισίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να γλεντήσει στον γάμο...

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Τα βάζει με αντιδήμαρχο του Δήμου Ερυμάνθου για χρήση δημοτικού οχήματος

Βολές του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου Διαμαντή...

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας

Συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας...

Ιάσων Φωτήλας: Συνάντηση με τον φίλο Γιάννη Καρβέλη

Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Πολιτισμού , βουλευτής Αχαΐας...