Έπιασαν 35χρονο να τρέχει με 205 χλμ./ώρα στη Βουλιαγμένης – Το όριο ήταν 70 χλμ./ώρα

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη  ενός 35χρονου ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας να έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προχώρησαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το ραντάρ της ΕΛΑΣ «έπιασε» τον μοτοσικλετιστή να τρέχει με 205 χλμ/ώρα στη Λ. Βουλιαγμένης στην περιοχή της Αργυρούπολης, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 70 χλμ/ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή που εντοπίστηκε ήταν μια ΚΤΜ.

Στον αναβάτη της μηχανής επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ελληνίδα influencer νίκησε τον «Mr Instagram»

Κέρδισε» την πρώτη μάχη με τη… Meta του Μαρκ...

Σχεδόν 50.000 Έλληνες δίνουν μάxη με την ανορεξία και τη βουλιμία

Στα «κόκκινα» είναι στην Ελλάδα τα περιστατικά ανθρώπων με...

Τα σούπερ μίνι που άναψαν φωτιές στην ελληνική τηλεόραση

Ησυζήτηση που προκάλεσε το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για...

Alert για για «νέο AIDS» – Νέα πανδημία μέσω….HIV;

Το ενδεχόμενο εμφάνισης άγνωστων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ιών, οι οποίοι...