Επιχείρηση για την σύλληψη δράστη δυο ληστειών

    Ημερομηνία:

    Δυο ληστείες είχε διαπράξει μέσα στον Δεκέμβριο σε διαφορετικά δημοτικά διαμερίσματα της Ηλείας ένας Έλληνας, αλλά η τελευταία οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, του τμήματος Πηνειού και του σταθμού Βαρθολομιού.

     

    Την περασμένη Τρίτη, ο δράστης πλησίασε με τη μηχανή που οδηγούσε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή και, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα, άρπαξε με την βία την τσάντα της που περιείχε 4.000 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Στις 2 Δεκεμβρίου, πάλι φορώντας κουκούλα, είχε αρπάξει 300 ευρώ με την απειλή όπλου από έναν υπάλληλο περιπτέρου.

     

    Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν 3.990 ευρώ που αποδόθηκαν στην γυναίκα, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα μαύρο κράνος, τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τις ληστείες και τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε.

     

    Επιπλέον, βρήκαν μια γυναικεία τσάντα και ένα πορτοφόλι που η προέλευσή τους ερευνάται, καθώς και δύο γραμμάρια κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάτω Αχαΐα: Πήγε να κλέψει από σούπερ μάρκετ

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς...

    H πλατεία της Πάτρας που έχει… γούρνα

    Σε κακή κατάσταση είναι όλα τα σιντριβάνια της Πάτρας....

    Δημοσκόπηση GPO: Τα «κόμματα» Τσίπρα και Σαμαρά, η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα

    Η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά...

    Μητσοτάκης από τα Μελίσσια: Προσπαθούμε κάθε μέρα για μέτρα στήριξης των νοικοκυριών

    Με πολίτες στα Μελίσσια συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,...