Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την πληρωμή της 4ης δόσης

    Ημερομηνία:

    Το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο εποπτευόμενος Οργανισμός Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε πως έχει κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού.

    Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ, η δυνατότητα υποβολής και επεξεργασίας αιτήσεων δεν είναι διαθέσιμη από τις 11 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 και για λίγες ημέρες. Αυτό γίνεται ενόψει της πραγματοποίησης της πληρωμής της τέταρτης δόσης του επιδόματος παιδιού.

    Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της 4ης δόσης για το επίδομα παιδιού, η εφαρμογή θα είναι εκ νέου διαθέσιμη για την υποβολή και επεξεργασία των αιτήσεων από τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 στις 8:00.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...