Επιμελητήριο Αχαΐας: Ικανοποίηση για την απόφαση Μητσοτάκη να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις

    Ημερομηνία:

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε ανακοίνωση του αναφέρει:

    Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκφράζει την ικανοποίηση της για την  απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις των ακινήτων. Η ρύθμιση που θα ορίζει την αναπροσαρμογή των εμπορικών και επαγγελματικών μισθώσεων έως 3% σε σχέση με το 2022, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη λόγω των δυσκολιών και των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την ενεργειακή κρίση.

    Εξάλλου, όπως ανέφερε από την Τρίπολη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: “είναι μια σημαντική ανάσα για τις επιχειρήσεις που αλλιώς θα έπρεπε να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους με βάση τον πληθωρισμό και θα είχαν αυξήσεις στις τάξεις του 8-9 %”.

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας εκτιμά ότι η απόφαση αυτή θα δώσει επιπλέον ώθηση στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα της επιμελητηριακής κοινότητας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop