Επιμελητήριο Αχαΐας: Ικανοποίηση για την απόφαση Μητσοτάκη να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις

    Ημερομηνία:

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε ανακοίνωση του αναφέρει:

    Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκφράζει την ικανοποίηση της για την  απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις των ακινήτων. Η ρύθμιση που θα ορίζει την αναπροσαρμογή των εμπορικών και επαγγελματικών μισθώσεων έως 3% σε σχέση με το 2022, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη λόγω των δυσκολιών και των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την ενεργειακή κρίση.

    Εξάλλου, όπως ανέφερε από την Τρίπολη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: “είναι μια σημαντική ανάσα για τις επιχειρήσεις που αλλιώς θα έπρεπε να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους με βάση τον πληθωρισμό και θα είχαν αυξήσεις στις τάξεις του 8-9 %”.

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας εκτιμά ότι η απόφαση αυτή θα δώσει επιπλέον ώθηση στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα της επιμελητηριακής κοινότητας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο μικροσκόπιο κοινωνικά επιδόματα 14 δισ. ευρώ – Ερχονται μεγάλες αλλαγές

    Τη δημιουργία ενός Εθνικού Μητρώου Επιδομάτων, παράλληλα με στοχευμένα...

    Παγωτό: Τι οδηγεί στην εκτόξευση των τιμών του φέτος;

    «Φωτιά» στο καλοκαίρι βάζουν οι τιμές του παγωτού, δείχνοντας μία ανοδική...

    Στο μυαλό του προέδρου Αλέξη Τσίπρα – σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα;

    Προβλήματα η Δεξιά με τον πρώην πρωθυπουργό της Αντώνη...

    Θα κάνει νέο κόμμα ο Σαμαράς;

    Το πώς τους «παίζει» τους μητσοτακικούς ο πρόεδρος Αντώνης...