Επιμελητήριο Αχαΐας: Ικανοποίηση για την απόφαση να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις

    Ημερομηνία:

     Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Αχαΐας αναφέρει: Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκφράζει την ικανοποίηση της για την  απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις των ακινήτων. Η ρύθμιση που θα ορίζει την αναπροσαρμογή των εμπορικών και επαγγελματικών μισθώσεων έως 3% σε σχέση με το 2022, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη λόγω των δυσκολιών και των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την ενεργειακή κρίση.

    Εξάλλου, όπως ανέφερε από την Τρίπολη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: “είναι μια σημαντική ανάσα για τις επιχειρήσεις που αλλιώς θα έπρεπε να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους με βάση τον πληθωρισμό και θα είχαν αυξήσεις στις τάξεις του 8-9 %”.

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας εκτιμά ότι η απόφαση αυτή θα δώσει επιπλέον ώθηση στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα της επιμελητηριακής κοινότητας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Θρήνος για τον Τάκη Ραβάνη, που υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών ο...

    Πατρινό καρναβάλι: Μέθη, τραυματισμοί και ξυλοδαρμοί – Ο Ερυθρός Σταυρός αντιμετώπισε πάνω από 600 περιστατικά

    Εκατοντάδες ήταν τα περιστατικά που αντιμετώπισε ο Ελληνικός Ερυθρός...

    Κυψέλη: Ασύλληπτος παραμένει ο 64χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 25χρονη με αναπηρία – Έδειρε ανελέητα την μητέρα της

    Ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο 64χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής,...