Επιμελητήριο Αχαΐας: Ικανοποίηση για την απόφαση να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις

    Ημερομηνία:

     Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Αχαΐας αναφέρει: Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκφράζει την ικανοποίηση της για την  απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, να τεθεί πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις των ακινήτων. Η ρύθμιση που θα ορίζει την αναπροσαρμογή των εμπορικών και επαγγελματικών μισθώσεων έως 3% σε σχέση με το 2022, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη λόγω των δυσκολιών και των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την ενεργειακή κρίση.

    Εξάλλου, όπως ανέφερε από την Τρίπολη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: “είναι μια σημαντική ανάσα για τις επιχειρήσεις που αλλιώς θα έπρεπε να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους με βάση τον πληθωρισμό και θα είχαν αυξήσεις στις τάξεις του 8-9 %”.

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας εκτιμά ότι η απόφαση αυτή θα δώσει επιπλέον ώθηση στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα της επιμελητηριακής κοινότητας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Διαμαρτυρία αύριο στην Ανθείας για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ

    Παράσταση διαμαρτυρίας για το λουκέτο σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ...

     ΙΚΕΑ συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Gustaf Westman και φέρνουν μια νέα διάσταση στις γιορτές

    Οι γιορτές είναι συνώνυμες με τη ζεστασιά του σπιτιού,...

    Πάτρα: Στους δρόμους οι συνταξιούχοι την Τετάρτη

    Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται μεθαύριο Τετάρτη στις 10.30 το...