Επιμελητήριο Αχαΐας: Ψήφισμα για την τραγωδία των Τεμπών

    Ημερομηνία:

    Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την τραγωδία των Τεμπών:

    Δύο χρόνια μετά από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ως διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στους συγγενείς των θυμάτων.

    Αφουγκραζόμαστε και συμμεριζόμαστε τον πόνο τους, ενώ συμπαρατασσόμαστε με την κοινωνία στο δίκαιο αίτημά τους να λάμψει η αλήθεια.

    Είμαστε δε βέβαιοι ότι θα μάθουμε υπό ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους 57 αθώοι συμπολίτες μας, κυρίως νέοι άνθρωποι,  και ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσοι είναι υπαίτιοι γι’ αυτήν την πρωτοφανή τραγωδία.

    Κι αυτό διότι εμπιστευόμαστε απολύτως την ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία οφείλουμε να αφήσουμε απερίσπαστη να επιδοθεί στο έργο της, καταδικάζοντας παράλληλα κάθε προσπάθεια πολιτικής εργαλειοποίησης αυτού του τραγικού συμβάντος.

    Αυτονόητη προτεραιότητά μας πρέπει να είναι να μην επαναληφθεί στο μέλλον, να μην ζήσουμε ξανά μια ανάλογη τραγωδία, έχοντας πρόσβαση σε ένα σύγχρονο και ασφαλές σιδηροδρομικό δίκτυο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρίλερ στα Σκούρτα Βοιωτίας: Άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και με χειροπέδες μέσα σε αυτοκίνητο

    Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/11) στα Σκούρτα Βοιωτίας. Ένας άνδρας...

    Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς

    Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Βαγγέλης Τουρνάς, ολοκληρώνοντας με επιτυχία...

    Θρήνος: “Εφυγε” στα 25 ο Παναγιώτης Ασπιώτης

    Οδύνη και συγκίνηση προκαλεί στην τοπική κοινωνία στη Γραμματικού...

    Φαλάφελ: Ποιοι λαοί διεκδικούν την πατρότητά τους

    Το εμβληματικό πιάτο της Μέσης Ανατολής, το φαλάφελ, είναι τόσο...