ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα

    Ημερομηνία:

    Εγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θεόδωρος Λουλούδης: Τη Δευτέρα διοργανώσαμε ως Επιμελητήριο Αχαΐας, ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, με θέμα την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας από την 1η Μαρτίου και στις επιχειρήσεις εστίασης, εμπορίου και τουρισμού.
    Από την 1η Μαρτίου, η ψηφιακή κάρτα εργασίας αγγίζει τους καταστηματάρχες εστίασης και τους επαγγελματίες του τουρισμού.
    Οι επιχειρηματίες πρέπει να ανταποκριθούν έγκαιρα και με το μικρότερο δυνατό κόστος στη νέα πραγματικότητα. Για την περιοχή μας δε, που τούτο συμπίπτει με την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, έχει ξεχωριστή σημασία και το Επιμελητήριο κάνει τα πάντα και προς κάθε κατεύθυνση, για να διαφυλάξει την ηρεμία και την προσήλωση στις δουλειές σας.
    Το σεμινάριο ήταν το πρώτο, από μια σειρά βημάτων συνεργασίας της νέας μας διοίκησης, με το παράρτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της περιοχής μας.
    Έχουμε, θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε πολλά ακόμη!
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για λαδόψωμο βήμα-βήμα (+3 καλοκαιρινά συνοδευτικά)

    Καλοκαίρι στο τραπέζι της παρέας σημαίνει να μοιραζόμαστε όμορφες...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το ελληνικό παλάτι που επέλεξε ο Τζεφ Μπέζος για το γάμο του

    Η Βενετία γνωρίζει καλά πώς να γοητεύει τους ισχυρούς...

    Τραμπ: Πιθανή μια εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι πιστεύει πως...

    Νέο κρούσμα αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό στη Λάρισα – Είναι γιατρός που ήρθε σε επαφή με τον άτυχο κτηνοτρόφο

    Προβληματισμό προκαλεί η εμφάνιση του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό στην Ελλάδα. Το...