ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα

    Ημερομηνία:

    Εγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θεόδωρος Λουλούδης: Τη Δευτέρα διοργανώσαμε ως Επιμελητήριο Αχαΐας, ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, με θέμα την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας από την 1η Μαρτίου και στις επιχειρήσεις εστίασης, εμπορίου και τουρισμού.
    Από την 1η Μαρτίου, η ψηφιακή κάρτα εργασίας αγγίζει τους καταστηματάρχες εστίασης και τους επαγγελματίες του τουρισμού.
    Οι επιχειρηματίες πρέπει να ανταποκριθούν έγκαιρα και με το μικρότερο δυνατό κόστος στη νέα πραγματικότητα. Για την περιοχή μας δε, που τούτο συμπίπτει με την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, έχει ξεχωριστή σημασία και το Επιμελητήριο κάνει τα πάντα και προς κάθε κατεύθυνση, για να διαφυλάξει την ηρεμία και την προσήλωση στις δουλειές σας.
    Το σεμινάριο ήταν το πρώτο, από μια σειρά βημάτων συνεργασίας της νέας μας διοίκησης, με το παράρτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της περιοχής μας.
    Έχουμε, θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε πολλά ακόμη!
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ: Ενημέρωση για την ψηφιακή κάρτα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαζική δηλητηρίαση στη Χαλκιδική: Ελέγχονται καντίνες μετά από καταγγελίες

    Εντεταλμένοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διενήργησαν σήμερα...

    Η Λίζα Δουκακάρου σε σπάνια έξοδο με τον σύζυγό της

    Η Λίζα Δουκακάρου όπως θα θυμάστε είχε χάσει τον σύζυγό της...

    Η Καινούργιου βρήκε τον ιερέα των θαυμάτων στα Χανιά

    Στα Χανιά συνεχίζει η Κατερίνα Καινούργιου τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το...