Επιμελητήριο Αρκαδίας: Σε εξέλιξη μεγάλη απάτη για επιχειρήσεις

    Ημερομηνία:

    Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εφιστά την προσοχή στα μέλη του για μια μεγάλης έκτασης απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες.

    Άγνωστα άτομα, πιθανώς αντλώντας στοιχεία από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, επικοινωνούν με επιχειρήσεις, προσποιούμενα ότι καλούν από τα Λογιστήρια των Φορέων, και αναφέρουν πληρωμές για τιμολόγια ή άλλες δαπάνες που δήθεν έχουν εγκριθεί και αναρτηθεί εκεί. Σκοπός τους είναι να αποσπάσουν χρήματα από τις επιχειρήσεις.

    Φλίγκος

    Οποιοσδήποτε δεχτεί παρόμοια επικοινωνία, παρακαλείται να μην παράσχει οποιαδήποτε προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία και να επικοινωνήσει άμεσα με το Επιμελητήριο Αρκαδίας για περαιτέρω καθοδήγηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/