Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι

    Ημερομηνία:

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

    Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

    Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρίνιο: προσποιήθηκαν υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ και αρπάξαν χρήματα από δυο σπίτια

    Χειροπέδες σε δυο νεαρούς πέρασαν οι αστυνομικοί του Αγρινίου και σε...

    Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πείνα στη Γάζα – Είναι ένα κραυγαλέο ψέμα»

    Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε εκ νέου ότι...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τους είπαν ότι θα πάθουν ηλεκτροπληξία και τους έκλεψαν

    Οι κατηγορούμενοι προσποιούμενοι υπάλληλους ΔΕΔΔΗΕ αφαίρεσαν από δυο ηλικιωμένες χρήματα...

    Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Γιατί ο “Φραπές” μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

    Μεγάλη φαίνεται να είναι η πίεση για τον Γιώργο Ξυλούρη...