Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στη Λήμνο

    Ημερομηνία:

    Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα παρευρέθηκε στη Λήμνο, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

    Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου παρευρέθηκε στον Εσπερινό και την περιφορά στον Ιερό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» στο Μούδρο, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος.

    Το Σάββατο 25 Μαρτίου η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Το νοσοκομείο είναι χτισμένο σε 3 χρονικές περιόδους. Διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και χειρουργεία στο νέο τμήμα του, ενώ γίνονται ανακαινίσεις στα παλαιά τμήματα, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στην Ψυχιατρική Κλινική.

    Η κα Μίνα Γκάγκα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή, κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Δημήτρη Κουμελά, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κα Ευτέρπη Καζόλη, τον Διευθυντή Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας, κ. Αθανάσιο Σουσαλή, τον Πρόεδρο Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, κ. Κωνσταντίνο Κατσιγιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, κ. Δημήτρη Μανδρανή.

    Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, όπου συζήτησε με ασθενείς και είδε από κοντά την ικανοποίηση τους, καθώς και την εξαιρετική δουλειά που κάνει όλο το προσωπικό για την φροντίδα τους.

    Στο τέλος της επίσκεψης της στο νοσοκομείο, συζήτησε με εκπροσώπους άλλων εργαζομένων και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κ. Κωσταντίνο Μαδυτινό.

    Φλίγκος

    Η κα Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε, επίσης, τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου της Λήμνου με την Πρόεδρο κα Ελένη Φαρμάκη, όπου συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.

    Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων και της δοξολογίας, παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας.

    Στη συνέχεια, η Αναπληρώτρια Υπουργός κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση στο νησί.

    Τέλος, η κα Μίνα Γκάγκα συζήτησε με τον Έπαρχο Λήμνου, κ. Βλαττά Λαμπρινό και τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Μαρινάκη.

    Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας αποχώρησε από την Λήμνο ιδιαίτερα ικανοποιημένη, ενώ ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς του νησιού για την καθημερινή και με χαμόγελο εξυπηρέτηση των ασθενών στο ακριτικό νησί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λαχανόκηποι στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά από το ερχόμενο σχολικό έτος

    Σπόροι, παρτέρια, ποτιστήρια, γαλότσες, χώμα στα χέρια, παρατήρηση, συνεργασία....

    O Τραμπ έπαθε… Μπάιντεν και σκόνταψε ανεβαίνοντας τη σκάλα για το Air Force One – Δείτε βίντεο

    Από ένα απρόοπτο που θύμισε τον προκάτοχό του, Τζο Μπάιντεν,...

    Σοφία Βεργκάρα: Τόπλες στην πισίνα του σπιτιού της η 52χρονη ηθοποιός – Το σχόλιο της Χάιντι Κλουμ

    Το καλοκαίρι έφτασε και για τη Σοφία Βεργκάρα, όπως... ανακοίνωσε...

    ΠΑΤΡΑ: Συλλαλητήριο το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου για την κατάληψη στο Madleen

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου...