Επίσκεψη του Αντώνη Ποταμίτη Σε “ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”

    Ημερομηνία:

    Τα γραφεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» στην Πάτρα επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με όραμα» κ. Αντώνης Ποταμίτης, συνοδευόμενος από υποψήφιους επιμελητηριακούς συμβούλους.

    Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της σειράς επαφών που έχει ο κ. Ποταμίτης με εκπροσώπους φορέων και παρατάξεων του Νομού και είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον επικεφαλής κ. Σπύρο Σκιαδαρέση, τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Γεράσιμο Φεσσιάν και Φάνη Αδαμόπουλο καθώς και στελέχη και συνεργάτες της παράταξης.

    Ο κ. Ποταμίτης ανέλυσε τις προτάσεις που το «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με όραμα» καταθέτει για την επιχειρηματικότητα, τις υποδομές, τον τουρισμό και όλα τα μεγάλα ζητήματα της Αχαΐας, συμφωνώντας σε μια διαρκή συνεργασία με την περιφερειακή παράταξη για να προωθηθούν γρήγορα πρωτοβουλίες και λύσεις.

    Επίσκεψη του Αντώνη Ποταμίτη Σε "ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" Επίσκεψη του Αντώνη Ποταμίτη Σε "ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" Επίσκεψη του Αντώνη Ποταμίτη Σε "ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανελλήνιες 2026: Αυτοί είναι οι συντελεστές για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, δείτε πίνακες

    Το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τους συντελεστές που θα...

    Αχαϊα: Η συγκίνηση της δημοσιογράφου Μαρίας Σιορώκου

    Η συγκίνηση της δημοσιογράφου Μαρίας Σιορώκου για τις εκτελέσεις...

    Επεισόδιο στο κέντρο της Πάτρας με… κατσαβίδι! Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε δύο 23χρονους

    Άγρια επίθεση δέχθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (10.12.25) δύο...