Επιστρέφει στα ελληνικά σχολεία το «πολλαπλό βιβλίο»

    Ημερομηνία:

    Το «πολλαπλό βιβλίο» θα ξαναμπεί στα σχολεία της χώρας! Μια μεγάλη εκπαιδευτική επανάσταση προετοιμάζει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, που αφήνει επιτέλους πίσω του τη λογική του ενός σχολικού συγγράμματος, η οποία ταλαιπωρούσε εκπαιδευτικούς και μαθητές επί χρόνια.

    Και αυτό γιατί το «ένα» βιβλίο, που υπήρχε ανά μάθημα στα σχολεία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε πολλές περιπτώσεις ήταν αμφίβολης ποιότητας.

    Ετσι, από τον Ιανουάριο του 2023 τα σχολεία θα μπορούν να επιλέγουν μόνα τους ποιο βιβλίο θα διδάξουν την κάθε χρονιά, μεταξύ πολλών επιλογών που θα αναλάβουν διαφορετικές συγγραφικές ομάδες. Με τον τρόπο αυτόν θα προκύψει ένας ιδιότυπος συγγραφικός «αγώνας» για το ποιος θα γράψει το καλύτερο βιβλίο και τελικούς κριτές τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους μαθητές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Dacota Johnson: Οι βουτιές της από σκάφος με λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Dakota Johnson φαίνεται πως αφήνει πίσω της τον χωρισμό...

    Βουλή των Αντιπροσώπων: Ολοταχώς προς την τελική ψηφοφορία το «μεγάλο και ωραίο» φορολογικό νομοσχέδιο του Τραμπ

    Τέλος στην «ανταρσία» των συντηρητικών βουλευτών στο «μεγάλο και...

    Ρένα Μόρφη: «Η τηλεόραση, μπορεί να σε εγκλωβίσει σε μία εικόνα που δεν είναι αληθινή 100%»

    Για άγνωστες πτυχές του εαυτού της μίλησε η Ρένα Μόρφη,...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Για την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας, θα μιλήσουν την Παρασκευή οι Τραμπ και Ζελένσκι

    Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Ουκρανός ομόλογός...