Επίθεση σε κυβέρνηση και Ιερώνυμο από τους δικηγόρους του π. Αντωνίου – «Πέταξαν, παράνομα, στον δρόμο την οικογένεια του»

    Ημερομηνία:

    Την απομάκρυνση του πατρός Αντωνίου από όλες τις δομές της «Κιβωτού», σχολίασε ο ένας εκ των συνήγορών του, Θρασύβουλος Κονταξής.

    «Το αβυσσαλέο μίσος της επίσημης ελληνικής εκκλησίας για το έργο της «Κιβωτού» συνάντησε την εκλογική αγωνία της κυβέρνησης, η οποία με ένα εγκάθετο ΔΣ, πρόεδρος του οποίου είναι μία κυρία εφοπλιστής, χωρίς καμία προειδοποίηση, παράνομα και αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στον δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος επιστρεφοντας από ραντεβού δεν μπόρεσε να μπει καν στο γραφείο του», ανάφερε ο κ. Κονταξής.

    Ο δικηγόρος είπε επίσης στους δημοσιογράφους  ότι έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και η οικογένεια δε μπορεί ούτε τα πράγματά της να πάρει.

    «Είναι παράνομο! Θα κάνω ό,τι προβλέπει ο νόμος. Τη Δευτέρα θα δω τον κύριο Ντογιάκο και θα υποβληθεί και έγκληση για συγκεκριμένα αδικήματα» είπε ο δικηγόρος.

    Τέλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα με δηλώσεις του πατρός Αντωνίου, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο πατέρας Αντώνιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση. Ούτε ο πατέρας Αντώνιος, ούτε η πρεσβυτέρα».

    «Βιώνουμε μία καταστηση πλήρους κατάχρησης του κράτους δικαίου, ευθείας παραβίασης του τεκμηρίου αθωότητας, παρατεταμένης κατάστασης ανθρωποφαγίας για έναν άνθρωπο, που έχει δηλώσει ευθύς εξαρχής ότι είναι αθώος», δήλωσε από την πλευρά του ο δεύτερος συνήγορος του πατρός Αντωνίου, Ιωάννης Κώτσος.

    Δείτε Βίντεο ΕΔΩ

    BOOKTICKETS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με τη Μέτσολα: Η ρευστή κατάσταση απαιτεί από την Ευρώπη να ενηλικιωθεί

    Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Ρομπέρτα Μέτσολα, μετά την κοινή...

    Γιατί στις 3 Δεκεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία

    Αν και οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά, η δομή των...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Δεν θα γίνει η Ελλάδα αποικία των funds

    Του Δημήτρη Παλούμπη* 750 εκατομμύρια χαμένος τζίρος, 1 εκατομμύριο σπίτια...

    Πλημμύρισε και πάλι το το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά από την κακοκαιρία Adel

    Η κακοκαιρία Adel προκάλεσε πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής...