Επιτροπή Δεοντολογίας Βουλής: Εισηγείται άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά

    Ημερομηνία:

    Η υπόθεση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφορά σε αίτημα της Εισαγγελίας, προκειμένου να ερευνήσει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατ’ έξακολούθησην, μετά το υλικό που είχε αποστείλει στην Ανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά και τα υπομνήματα του επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που επεξεργάστηκε τα πρακτικά και το υλικό των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπου υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα υπομνήματα που είχε στείλει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής και αποστάλθηκαν από την Βουλή, διαπίστωσε αναντιστοιχίες που χρήζουν περεταίρω διερεύνηση και ζητά την άρση της ασυλίας του κ. Παππά.

    Κατά της άρσης της ασυλίας του Νίκου Παππά ψήφισαν τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ και η Ελληνική Λύση, ενώ καταψήφισαν το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και Μέρα 25.

    Το θέμα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια και εκεί θα γίνει η ψηφοφορία για άρση ή όχι της ασυλίας του Νίκου Παππά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...