Ερασιτεχνική Παναχαϊκή Γ.Ε.: Πρόεδρος ξανά ο Π. Σεμιτέκολος

    Ημερομηνία:

    Με καθολική συμμετοχή στις κάλπες κύλησε η χθεσινή εκλογική διαδικασία στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή με τον Παναγιώτη Σεμιτέκολο να είναι αυτός, που θα κρατά ξανά τα ηνία της κοκκινόμαυρης ομάδας.

    Στις εκλογές που διεξήχθησαν στο κλειστό της Παναχαϊκής υπήρξε μεγάλη συμμετοχή με τον τωρινό πρόεδρο να λαμβάνει 112 ψήφους (ανάμεσα σε 115 ψηφίσαντες). Κι από εκεί και πέρα, έλαβαν. Για Μέλη Δ.Σ.: Σβόλης Κων/νος 44, Τσούνας Βασίλειος 43, Χαριτωνίδης Σαμψών 34, Ροζής Άγγελος 33, Καραθανάσης Ηρακλής 29, Καραμπέτ Σααντ 29, Βελισσάρης Δημήτριος 28, Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης 26, Μάρκου Βασίλειος 24, Μιχόπουλος Σωτήριος 22 ψήφους.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

    Φλίγκος

    Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής συγχαίρει τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο για την επανεκλογή του στην προεδρία του συλλόγου. Επίσης συγχαίρουμε και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο λύκος χτύπησε την Ρούλα Πισπιρίγκου! Βρέθηκαν και καρκινικά κύτταρα στην 37χρονη

    Η ισοβίτισσα Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας....

    Αντώνης Χαροκόπος: Τι συμβαίνει με την διακοπή ρεύματος στην πλατεία Αγίας Τριάδας στον Ψαθόπυργο;

    Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», Αντώνης Χαροκόπος, επισημαίνει: Ερωτηματικά...

    Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο – Φωτό

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, από τον θάνατο...

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος πήγε στην Τήνο με τη γυναίκα του και προσκύνησε στην Παναγιά

    Σε καθημερινή βάση μοιράζεται πλέον στιγμές από την καθημερινότητά...