Έρχεται η παράσταση “Mary Poppins” στο θέατρο Πάνθεον

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 18:00 και στις 21:00 στο Θέατρο Πάνθεον θα πραγματοποιηθεί η παράσταση από το παραμύθι M.Poppins.

    Τα παιδιά χορεύουν για τα παιδιά!

    Το κλασικό και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευφάνταστο παραμύθι M.Poppins, διάλεξαν να χορέψουν φέτος οι μαθήτριες της σχολής της Κατερίνας Αναλυτή. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 25 Ιουνίου 2025 στις 18.00 & 21.00 στο θέατρο Πάνθεον.

    Η διασκευή και η χορογραφική επιμέλεια είναι της Κατερίνας Αναλυτή, με βοηθούς διδασκαλίας τις Β. Ζησιμοπούλου, Α. Σακκά, Π. Λάζαρη, τα κοστούμια επιμελήθηκε ‘Ο κοσμος της Χαράς’, τα σκηνικά η Ο. Μοσχόβου.

    Από την σκηνή θα παρελάσουν κούκλες, λαγουδάκια, πεταλούδες, ζωγράφοι, πολύχρωμοι χαρταετοί, καπνοδοχοκαθαριστές και φυσικά η Μ. Poppins και τρία σκανταλιάρικα παιδιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία του δίγαμου επιχειρηματία με τις γυναίκες σε Ελλάδα και Ολλανδία – Πώς αποκαλύφθηκε, πλήρωσε 30.000 αποζημίωση

    Μια απίθανη υπόθεση αφανούς διγαμίας Ελληνα επιχειρηματία στον χώρο της διαφήμισης, ο οποίος...

    Κατερίνα Σολωμού: «Η ακρίβεια συνεχίζει να είναι αποτέλεσμα πολιτικής επιλογής της Κυβέρνησης»

    «Την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά συνεχίζουν να βιώνουν...

    Aρχίζει το 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, 21/6 η Maguy Marin!

    Το 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, από 18 έως 27...

    ΜΕ επιτυχία η Φιλανθρωπική Βραδιά του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πατρών

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε το...