Ερχεται ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρικά ποδήλατα – Πότε θα τα δούμε στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Σύντομα αναμένεται να δούμε στην Πάτρα τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα. Ο διαγωνισμός για τον ανάδοχο που θα αναλάβει το έργο βρίσκεται ήδη στον «αέρα», με την προθεσμία για κατάθεση προσφορών να λήγει στις 20 Ιουνίου και τον φάκελο να αποσφραγίζεται μια εβδομάδα μετά.

    Φλίγκος

    Η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα πρέπει να προχωρήσει στην εγκατάσταση του όλου συστήματος που θα στηρίζεται σε 67 ηλεκτρονικούς σταθμούς, σε 59 ηλεκτρικά ποδήλατα και σε τρία ακόμα ποδήλατα για άτομα ΑμεΑ.

    ICECAP

    Επιπλέον προβλέπεται η εγκατάσταση ενός λογισμικού για τη διαχείριση του όλου συστήματος και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου είναι οχτώ μήνες από τη στιγμή που υπογραφεί η σύμβαση. Το σημαντικότερο βέβαια από όλα είναι να μην υπάρξουν βανδαλισμοί που βγάζουν νοκ άουτ το σύστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Μεσολόγγι έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

    O αυθεντικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα...

    Σάλμα Χάγιεκ: Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit σε ηλικία 58 ετών

    Η Σάλμα Χάγιεκ θα είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Δικαιώθηκε μητέρα που δικαιούτο άδεια και… την έβαζαν να εργαστεί!

    Καταγγελία – σοκ από ακτινοφυσικό που προσελήφθη στο Νοσοκομείο...

    Μειώθηκε η ποινή για τα αδέλφια Μενέντεζ – Ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή τους

    Τη μείωση των ποινών στα αδέλφια Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ που...