Έρημες πόλεις Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα την πρώτη μέρα εφαρμογής του τοπικού lockdown

    Ημερομηνία:

    Έλεγχοι παντού στη Δυτική Αττική για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων του ΕΟΔΥ. Από τις έξι το απόγευμα στις εισόδους των τριών πόλεων Ασπρόπυργου, Ελευσίνας και Μάνδρας υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία κεντρικών οδών και δρόμων ελέγχοντας όλα τα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες ακόμα και μεγάλες νταλίκες.
    Από την εφαρμογή του αυστηρού λοκνταουν μέχρι αυτήν την ώρα, έχουν κοπεί περισσότερα από τριάντα πρόστιμα σε παραβάτες, για παράνομη μετακίνηση και άτομα που κινούνταν χωρίς βεβαίωση μετακίνησης.

    Μπλόκο έχει ακόμα και στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου ελέγχεται η μετακίνηση όλων των πολιτών. Οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί καθόλη την διάρκεια της νύχτας και γιαόσο κρατήσει το αυστηρό λοκνταούν στις τρεις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

    Και οι τρεις πόλεις θυμίζουν «νεκρές» καθώς οι κάτοικοι έχουν κλειστεί από νωρίς στα σπίτια τους και δεν κυκλοφορούν τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα της Πολιτείας.

    Δείτε    φωτογραφίες του protothema.gr

    Μπλόκο Ασπρόπυργος 2

     

    Μπλόκο Ασπρόπυργος 1

     

    Ελευσίνα 2

    Ελευσίνα 1

     

    eleusina1
    eleusina2
    eleusina3
    eleusina4
    eleusina5
    eleusina6
    eleusina8
    eleusina9

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Κάλεσμα για αλληλεγγύη από την Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών για τα παιδιά

    Σε ανακοίνωσή της Κίνησης Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και με drone στον Ριγανόκαμπο

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξελίσσεται από το πρωί  στον καταυλισμό...

    Πάτρα: Φτιάχνουν εσπρέσο και καπουτσίνο… ακόμη και “μπακάλικα”! Η νέα τάση…

    Όλο και περισσότερα Μίνι Μάρκετ, Ψιλικατζίδικα, Παντοπωλεία, ακόµα και...