ΕΡΜΙΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ: Ανεξάρτητη η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Ερμιόνη Διονυσάτου απευθύνει κάλεσμα για ενότητα και συνεργασία, γνωστοποιώντας πως συνεχίζει την πορεία της ως ανεξάρτητη.

    GLEARNET

    «Ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, και μετά την αποχώρησή μου από την παράταξη του κ. Βαγενά, συνεχίζω την πορεία μου ως ανεξάρτητη. Σκοπός μου είναι η προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων και η επιβίωση του Εμπορικού Συλλόγου. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου να συστρατευτούν μαζί μου για την κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων προκλήσεων που πλήττουν τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας. Είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε με ενότητα και συνεργασία, ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου έως τις επόμενες εκλογές. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το εμπόριο είναι σημαντικές και απαιτούν από εμάς συλλογική δράση και συνεννόηση. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να εστιάσουμε στη στήριξη των επαγγελματιών, διεκδικώντας λύσεις για τα προβλήματα που τους αφορούν.

    Καλώ όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε με δημοκρατικό πνεύμα, διασφαλίζοντας την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χανιά: Ανάγγειλε τον γάμο του παιδιού του… σε κηδειόχαρτο! (εικόνες)

    Ανάμεσα στο μακάβρια και το χιουμοριστική, κατατάσσεται η ιδέα...

    Αχαϊα: Ομιλία του Δημήτρη Παλούμπη στο 3ο Πανελλήνιο Forum Πολιτιστικών Φορέων

    Δημήτριος Γ. Παλούμπης, Πολιτευτής Ν. Αχαΐας, Εκπροσώπου της Ελληνικής...

    Επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων “Πείρος” ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΣΣΑΙΩΝ ΠΕΙΡΟΣ Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Προ ημερών...

    Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Οκτωβρίου

    Συνολικά 64.500.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 56.600 δικαιούχους, από...