Ερντογάν: Θα εξορύξουμε ό,τι υπάρχει σε Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειο

    Ημερομηνία:

    «Και να θέλετε και να μην θέλετε, θα αυξήσουμε τον αριθμό των σεισμογραφικών και των γεωτρύπανων», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με φόντο τα δημοσιεύματα σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης περί σχεδίων αγοράς τέταρτου γεωτρύπανου από την Άγκυρα.

    Σε ομιλία του σε εγκαίνια εργοστασίων παραγωγής ενέργειας, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι «έτσι, οτιδήποτε υπάρχει στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο θα τα βρούμε και θα τα εξορύξουμε».

    GLEARNET

    Είπε επιπλέον ότι «τα σεισμογραφικά και τα γεωτρύπανά μας θα φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο των ερευνών, εξορύξεων και παραγωγής στις βαθιές θάλασσες. Ετσι θα λειτουργούν εκεί με τη μέθοδο της ενοικίασης τους».

    Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak, η Τουρκία σχεδιάζει να αγοράσει ένα νέο γεωτρύπανο -το τέταρτο-, έχοντας απευθυνθεί στη Νότια Κορέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΑΣΠΕ στο Olympia Forum — Παρέμβαση της Αναστασίας Μανωλοπούλου για τη δημογραφική πολιτική και τη στήριξη της οικογένειας

    Η Αναστασία Μανωλοπούλου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΣΠΕ...

    Πάτρα: Το βιβλίο της Αθηνάς Φιλίππου την Τρίτη στο Πολύεδρο

    To βιβλίο με τίτλο «Ο Νόμος έχει τη δική του Ιστορία....

    Πάτρα: Από τις 184 γυναίκες, οι 32 σε περαιτέρω έλεγχο!

    Από τις 184 γυναίκες που εξετάστηκαν δωρεάν, οι 32...

    Πάτρα: Ο “αέρας” επιστρέφει: Η σιωπηρή επανάσταση στις εμπορικές μισθώσεις

    -Η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή αγορά με τους υψηλότερους...