Έστησαν ενέδρα σε 41χρονο και τον ξυλοκόπησαν (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Θύμα άγριας επίθεσης φέρεται ότι έπεσε ένας 41χρονος άνδρας χθες το βράδυ στην περιοχή του Πάνορμου στο Ρέθυμνο όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr όλα εκτυλίχθηκαν το βράδυ τις Κυριακής γύρω στις 10 όταν ο 41χρονος ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, δέχτηκε επίθεση από 4 άνδρες που βρίσκονταν σε σταματημένο όχημα.

    Οι 4 άνδρες, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλθηκαν χτύπησαν άγρια τον 41χρονο, προκαλώντας του τραύματα και προκάλεσαν σοβαρές φθορές στο όχημα του.

    Φλίγκος

    Κρήτη - Μυλοπόταμος - Επίθεση

    Αμέσως μετά την επίθεση οι 4 άντρες τράπηκαν σε φυγή. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

    GLEARNET

    Στην συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος των τεσσάρων δραστών για την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος αναγνώρισε τους 2 από τους 4 φερόμενους δράστες.

    Κρήτη - Μυλοπόταμος - Επίθεση

    Πρόκειται για έναν 49χρονο και έναν 48χρονο ενώ και οι τέσσερις δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

    Η υπόθεση ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την αστυνομία.

    Κρήτη - Μυλοπόταμος - Επίθεση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκπαιδευτικοί Πάτρας: Κάθε πέρυσι και καλύτερα

    Για τα πρπβλήματα που αντιμετωπίζουν με το "καλημέρα" της νέας σχολικής...

    Πάτρα: Κλειστό από τη Δευτέρα το ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι  το...

    Συνάντηση στο γραφείο του Φωκίωνα Ζαΐμη για τα έργα στην παραλιακή του Ρίου

    Η πορεία του έργου ανάπλασης της παραλιακής ζώνης από...