Έστησαν ενέδρα σε 41χρονο και τον ξυλοκόπησαν (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Θύμα άγριας επίθεσης φέρεται ότι έπεσε ένας 41χρονος άνδρας χθες το βράδυ στην περιοχή του Πάνορμου στο Ρέθυμνο όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr όλα εκτυλίχθηκαν το βράδυ τις Κυριακής γύρω στις 10 όταν ο 41χρονος ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, δέχτηκε επίθεση από 4 άνδρες που βρίσκονταν σε σταματημένο όχημα.

    Οι 4 άνδρες, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλθηκαν χτύπησαν άγρια τον 41χρονο, προκαλώντας του τραύματα και προκάλεσαν σοβαρές φθορές στο όχημα του.

    Κρήτη - Μυλοπόταμος - Επίθεση

    Αμέσως μετά την επίθεση οι 4 άντρες τράπηκαν σε φυγή. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

    Στην συνέχεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος των τεσσάρων δραστών για την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος αναγνώρισε τους 2 από τους 4 φερόμενους δράστες.

    Κρήτη - Μυλοπόταμος - Επίθεση

    Πρόκειται για έναν 49χρονο και έναν 48χρονο ενώ και οι τέσσερις δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

    Η υπόθεση ερευνάται με μεγάλη προσοχή από την αστυνομία.

    Κρήτη - Μυλοπόταμος - Επίθεση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρουαζιέρα πολυτελείας: Το παλάτι που ταξιδεύει στον Νείλο

    Το Soleil Nile Cruise δεν είναι ένα απλό σκάφος....

    Η Mady Gio με κόκκινο μπικίνι στην Αγία Νάπα

    Η Mady Gio μας δείχνει τις καμπύλες της με...

    Τέλος στις ενοχλητικές κλήσεις: Οδηγός για το «Μητρώο 11» και πώς να κερδίσετε πάνω από 10.000 ευρώ

    Για χιλιάδες συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, οι ανεπιθύμητες κλήσεις έχουν...