Eurovision 2025: Πώς σχολιάστηκε στο Twitter ο ελληνικός τελικός – Το τρολάρισμα προς κάθε κατεύθυνση και οι… απορίες

    Ημερομηνία:

    Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε ο χθεσινός ελληνικός τελικός της Eurovision καθώς στη σκηνή ανέβηκαν 12 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 69ο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού που θα γίνει στη Βασιλεία της Ελβετίας σε λίγους μήνες.  Η παρουσίαση από την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, τα σαρδάμ, οι υποψήφιοι, ακόμα και η κριτική επιτροπή βρέθηκε στο «στόχαστρο» του κόσμου που σχολίασαν στο Twitter όσα προβλήθηκαν χθες βράδυ από την ΕΡΤ.

    Σε χιουμοριστική διάθεση ήταν η πλειοψηφία από τις πάνω από 40.000 αναρτήσεις που ανέβηκαν χθες σχετικές με τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2025.

    Αρχικά, οι περισσότεροι ήταν… σοκαρισμένοι από το γεγονός πως έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η Ελλάδα βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού με την Έλενα Παπαρίζου και το «Number 1», ενώ μόνο θετικά ήταν τα σχόλια για τις εμφανίσεις τόσο της ίδιας, όσο και του Σάκη Ρουβά όταν τραγούδησαν.

    Φλίγκος

    Δείτε:

    GLEARNET

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...