Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Φαίνεται πως έχει αδυνατίσει – Ίσως είναι κακοποιημένη

    Ημερομηνία:

    Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της νεαρής Άρτεμις από το Κορωπί έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Εδώ και μερικές μέρες, έχουν υπάρξει πολλές μαρτυρίες ότι η 19χρονη βρίσκεται και κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ φαίνεται πως συνοδεύεται από δύο άνδρες. Κινείται σε πολλές περιοχές όπως τα Πατήσια, τη Δάφνη, την Καισαριανή και το Μεταξουργείο.

    BOOKTICKETS

    Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ζητώντας από τον κόσμο να παίρνει τηλέφωνο το 100 με το που βλέπει την κοπέλα να κυκλοφορεί στο κέντρο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η κοπέλα είναι παραμελημένη, έχει αδυνατίσει, ενώ η εμφάνιση της αλλάζει συχνά. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι κακοποιημένη, καθώς φαίνεται πως δεν μετακινείται με τη θέλησή της.

    Ο δικηγόρος θεωρεί πως υπάρχουν μάρτυρες που μπορεί να φοβούνται να μιλήσουν και δεν το κάνουν. Μάλιστα, σημειώνει πως υπάρχει άτομο που γνωρίζει προσωπικά την Άρτεμις και την έχει δει στο κέντρο, και ένα άλλο άτομο που την παρατήρησε και άκουσε να την φωνάζουν με το όνομά της.

    Η 19χρονη Άρτεμις είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν είχε πάει σε συνέντευξη για δουλειά στην Παιανία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεν τα σταματάς: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που λατρεύουν το σεξ

    Σίγουρα, είναι ωραίο να υποκύπτετε κατά καιρούς σε κάποιες...

    Ποια είναι τα πιο ακραία challenges που απειλούν τη ζωή των εφήβων

    Στον άνθρωπο πάντα άρεσαν οι προκλήσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο...

    Ποιος να μας έλεγε ότι θα μας έλειπαν οι παλιές πρωινές εκπομπές

    H κρίση της ελληνικής τηλεόρασης δεν είναι μόνο το...

    IRIS: Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή – Έρχεται η υποχρεωτικότητα από 01/12

    Μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο σύστημα IRIS είχαν εγγραφεί περίπου...