Έξαλλος ο Σαμπάνης με τις φήμες για τη διακοπή της συναυλίας του – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι μηνύσεις

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Σαμπάνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έδωσε απαντήσεις σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στο πρόσωπό του.

    Ο ίδιος σημείωσε ότι σε αυτά αναφέρεται ότι τσακώνεται δημόσια, ή ότι κατέβηκε από τη σκηνή επειδή τσακώθηκε. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαμπάνης σημειώνει ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ατόμου που βρίσκεται πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα. Επιπλέον, αναφέρει το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να κατέβει από τη σκηνή στη Σάμο.

    Η απάντηση του Γιώργου Σαμπάνη

    «Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά», γράφει αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

    Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρει: «Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό.

    Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα.

    Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

    Δείτε την ανάρτηση

    Έξαλλος ο Σαμπάνης με τις φήμες για τη διακοπή της συναυλίας του – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι μηνύσεις 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...