Ευγενία Σαμαρά: Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω όμως

    Ημερομηνία:

    Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή και την απώλεια του πατέρα της, μεταξύ άλλων.

    Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Ναταλίας Αργυράκη στο Youtube.
    Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι η δουλειά έχει επηρεάσει τις σχέσεις μου. Ενώ δουλεύω πολύ, κάπως υπάρχουν όλα μέσα στη ζωή μου. Γιατί κάπως δεν μπορώ και να μην υπάρχουν. Το μόνο που στερούμαι είναι ο ύπνος! Οι σχέσεις υπάρχουν και είναι εκεί, όλων των ειδών. Και τους φίλους μου θα δω και μια προσωπική μου σχέση, αναλόγως τη φάση μου και την περίοδο, θα τη δω και τους γονείς μου και την οικογένεια μου θα μιλήσω. Δεν μπορώ να αποκοπώ, θα με διαλύσει αυτό. Πρέπει να αποσυμφορηθώ από τη δουλειά».

    Δείτε το βίντεο

    Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει | Ευγενία Σαμαρά: «Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ»

    Επίσης, σημείωσε ότι αποζητούσε να είναι η προτεραιότητα στη ζωή του συντρόφου της: «Είχα μεγάλη ανάγκη στο να είμαι προτεραιότητα στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς να το ζητάω γιατί είμαι και πάρα πολύ περήφανη. Θέλω κάτι από έναν άνθρωπο, θέλω να μου το δώσει αλλά δεν το ζητάω. Αν δεν το κάνεις θυμώνω αλλά δεν θα σου πω ότι θύμωσα. Συνήθως θα πάρω απόσταση. Και δεν έχω επικοινωνήσει! Κάπως τα κάνω έτσι και παγιδεύομαι μέσα στο σχέδιο μου».

    Παράλληλα, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν πιστεύω στην τύχη, δεν πιστεύω ότι τα πράγματα συμβαίνουν τυχαία στη ζωή μας. Εμείς έλκουμε τα πράγματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα εμφανιστεί κάποιος, ο ιππότης με το άσπρο άλογο που θα έχει όλα αυτά που θέλω, γιατί πρώτον μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι αυτά που θέλω, κουβαλάω πράγματα και λίστες που δεν είναι καν δικές μου».

    Σε άλλο σημείο, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Τα μαθήματα που πήρα και η αλλαγή μέσα μου δεν θα γινόταν αν δεν είχα αυτή την απώλεια. Δεν θα έτρωγα τα χαστούκια που έφαγα για να πω ότι η ζωή είναι και κάπως αλλιώς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...