Ευλογία των πιθήκων: Δύο νέα κρούσματα – Έφτασαν συνολικά τα 82

    Ημερομηνία:

    Δύο νέα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων παρουσιάστηκαν την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί συνολικά στην Ελλάδα ανέρχονται σε 82.

    Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων και οι 82 ασθενείς είναι άνδρες, ηλικίας 19 έως 61 ετών.

    Φλίγκος

    Η μέση ηλικία τους είναι τα 37 έτη. Οι 23 από αυτούς (ποσοστό 28%) ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου.

    Τα δεδομένα αυτά αφορούν το διάστημα έως και τις 6 Οκτωβρίου 2022, αναφέρει ο ΕΟΔΥ. Οι ασθενείς αυτοί έχουν αναρρώσει ή αναρρώνουν σε γενικά καλή κλινική κατάσταση, τονίζει ο ΕΟΔΥ στην ανακοίνωσή του.

    Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εξ άλλου, η ευλογιά των πιθήκων έχει προκαλέσει πλέον πάνω από 24.000 κρούσματα. Πιο αναλυτικά, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2022 είχαν καταγραφεί 24.833 κρούσματα, σε 44 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Shallowing: Η τεχνική στο σεξ που εγγυάται έντονους οργασμούς

    Υπάρχει ένα ρητό που λέει Less is More και δεν θα...

    ΗΠΑ: Τα περίεργα στους νόμους γύρω από το σεξ! Δεν θα το πιστεύετε τι ισχύει σε κάποιες Πολιτείες

    Στις ΗΠΑ μπορεί κανείς να βρει ένα νομοθετικό πλαίσιο που κυριολεκτικά...

    Πόσο καλές είναι οι ελιές για την υγεία – Ποιοι θα πρέπει να τις αποφεύγουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1/

    ΟΙΚΙΠΑ: Εκδήλωση με θέμα Βιοποικιλότητα και κλιματική αλλαγή

    Αφιερωμένη στη Μεσογειακή βιοποικιλότητα και στις επιπτώσεις της απ’...