Φαίη Σκορδά: Εξώδικο στην παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα

    Ημερομηνία:

    Φαίη Σκορδά: Η εκπομπή «Πρωινό μας» ξεκινά με… παρατράγουδα

    Πρεμιέρα θα κάνει η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Δευτέρας (12/9), με πρώτη καλεσμένη τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

    Από ότι φαίνεται όμως, η νέα… εποχή για την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λίγο πριν την πρεμιέρα της έλαβε εξώδικο.

    «Είναι ένα πρόσωπο που έχει ένα πρόβλημα και με το ”καλημέρα σας” έστειλε εξώδικο» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μέλας, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως το πρόσωπο αυτό είναι ο Πάνος Καλλίτσης, αλλά και τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό. «Το πρόσωπο αυτό δεν φοβάται τη Φαίη όσο πρόσωπο που θα είναι δίπλα στη Φαίη. Μιλάμε για το διαζύγιο της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση. Έχω μάθει ότι ο κ. Καλίτσης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΙ και τη Φαίη Σκορδά για να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα», είπε ο δημοσιογράφος.

    Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ τα πρόσωπα που θα βλέπουμε φέτος δίπλα στη Φαίη Σκορδά είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το βουλκανιζατέρ που θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 24 Αυγούστου 2025

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά...

    Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του μπροστά στα 4 παιδιά τους

    Σκληρό έγκλημα στον Βόλο με έναν 40χρονο άνδρα να δολοφονεί τη...

    Το πλοίο …ξέμεινε από μηχανή – Πήγαινε Ζάκυνθο, αλλά γύρισε Κυλλήνη

    Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...