Φιλικοί αγώνες Tae Kwon Do την Κυριακή, στο κλειστό στάδιο Ροιτίκων από τον Σύλλογο «Πολεμιστές Πάτρας» και την ΠΔΕ

    Ημερομηνία:

    Ο σύλλογος ΤάεΚβον Ντο «Πολεμιστές Πάτρας» συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, φιλικούς αγώνες Τάε Κβο Ντο στο κλειστό στάδιο Ροιτίκων, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00.

    Οι φιλικοί αγώνες στις μικρές ηλικίες είναι μία διαδικασία στην οποία οι αθλητές διαγωνίζονται μεταξύ τους και μαθαίνουν να διαχειρίζονται εκτός από τις δυνατότητες τους και τα συναισθήματα τους μέσω της διαδικασίας του ανταγωνισμού.

    Παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθούν και αγώνες επίδειξης στους οποίους θα συμμετάσχουν έμπειροι αθλητές  Τάε Κβον  Ντο, ενώ θα γίνουν και βραβεύσεις αθλητών και εκπροσώπων Φορέων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...