ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Οι αποκεφαλισμοί των γατιών σχετίζονται και με άλλους βασανισμούς ζώων

    Ημερομηνία:

    Απανωτά είναι τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Πάτρα τους τελευταίους δύο μήνες. Μιλάμε για αποκεφαλισμούς, μαχαιριές και βασανισμούς που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους.

    Σύμφωνα με τους φιλόζωους που παρακολουθούν το θέμα από κοντά, έχοντας ζητήσει από την πρώτη στιγμή τη συνδρομή των αρχών και της αστυνομίας, τα περιστατικά βασανισμού ζώων, είναι συνεχόμενα και σχετίζονται μεταξύ τους.

    Το πρώτο περιστατικό φρίκης είχε γίνει πριν από δύο μήνες περίπου στην Πλαζ της Πάτρας. Τότε είχαν βρεθεί οι σωροί γατιών από τις οποίες ο δράστης ή δράστες είχαν βγάλει τα εντόσθια και τις είχαν σφάξει στην κυριολεξία.

    Μεσολάβησε σκυλί που βρέθηκε στο Γηροκομείο νεκρό σε σακούλα, έχοντας δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι, αλλά και κουτάβι στην περιοχή της Αγυιάς που εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο.

    Την περασμένη Κυριακή έγινε και το πιο πρόσφατο συμβάν από τον κύκλο των φρικωδών αυτών περιστατικών. Εντοπίστηκαν στην Αγυιά, στην οδό Καρόλου Κουν, κατά μήκους της σιδηροδρομικής γραμμής τρία κεφάλια γατιών που κάποιος είχε αποκεφαλίσει, ενώ τα σώματα τους δεν βρέθηκαν ποτέ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αποχαιρετισμός στον δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο

    Άλλο ένα καίριο πλήγμα, δέχθηκε η δημοσιογραφική οικογένεια της...

    Viral η ανάρτηση Φαρμάκη για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία (Φώτο)

    Viral έγινε η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου...

    Ξεκινούν τα θεματικά εργαστήρια Focus Group του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Διάγνωσης αναγκών αγοράς Δυτικής Ελλάδας

    H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αναπτυξιακού...

    Πάτρα: Επεσαν οι υπογραφές! Δείτε τι θα γίνει στο παλιό κτίριο του ΟΤΕ στην οδό Γούναρη

    Μεταφέρονται τα Διοικητικά Δικαστήρια της Πάτρας σε νέο κτίριο...