Φλώρινα – δηλητηρίαση: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 55χρονος Πατρινός – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Παραμένει διασωληνωμένος ο 55χρονος Πατρινός που μαζί με ακόμη 13 άτομα υπέστη δηλητηρίαση από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα, η κατάσταση του όμως είναι σταθερή.

    Οι γιατροί περίμεναν να περάσει το κρίσιμο 48ωρο για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του και σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν, μετά απο νέες εξετάσεις, την διαδικασία αφύπνισης του, σύμφωνα δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ.

     

    Ο άτυχος άντρας έχει πάει στη Φλώρινα από την Πάτρα, μαζί με τη γυναίκα του, για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και ήταν αυτός που υπέστη τη βαρύτερη δηλητηρίαση από τους 14 ενοίκους του ξενοδοχείου, έχοντας σοβαρά προβλήματα στον εγκέφαλο και τους πνεύμονες.

    Φλίγκος

    Η σύζυγος του συνεχίζει να νοσηλεύεται κι εκείνη σε νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία και σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...