Φλόριντα, ΗΠΑ: Σκότωσαν αλιγάτορα που έσερνε στο νερό το πτώμα μιας γυναίκας

    Ημερομηνία:

    Η αστυνομία του Λάργκο, στην περιοχή Τάμπα Μπέι, ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε στην κλήση ενός άνδρα που ανέφερε ότι είδε τον αρσενικό αλιγάτορα, μήκους περίπου 4 μέτρων, να έχει στο στόμα του «ανθρώπινα λείψανα» και σκότωσε το ζώο «χωρίς βαρβαρότητα», την Παρασκευή.

     

    Είναι άγνωστο προς το παρόν αν η γυναίκα, η οποία ήταν ηλικίας 41 ετών, σκοτώθηκε από τον αλιγάτορα ή αν ο θάνατός της οφείλεται σε άλλα αίτια.

    Αλιγάτορας τραβούσε το πτώμα γυναίκας σε κανάλι στη Φλόριντα

    proliptikes

    Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζαμάρκους Μπάλαρντ, είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδε τον αλιγάτορα να τραβάει ένα πτώμα μέσα στο κανάλι και έτρεξε στον κοντινό πυροσβεστικό σταθμό για να ενημερώσει τις αρχές.

    Το ζώο «αντιστάθηκε με μανία» όταν προσπάθησαν να το πιάσουν και να το βγάλουν από το κανάλι, περνώντας ένα σχοινί στον λαιμό του και δένοντάς την άλλη άκρη του σε ένα φορτηγάκι. «Ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν αλλά εκείνος άρχισε να σέρνει το φορτηγάκι στο νερό. Τότε πήραν ένα μακρύ κοντάρι, έβγαλαν το κεφάλι του από το νερό και τον πυροβόλησαν», περιέγραψε ο Μπάλαρντ.

    Σύμφωνα με το ifimerida, τον περασμένο Ιούλιο μια γυναίκα 69 ετών σκοτώθηκε από έναν αλιγάτορα ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της κοντά σε ένα κανάλι, δίπλα σε ένα γήπεδο του γκολφ στη Νότια Καρολίνα.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Άγνωστοι εκαψαν βυτιοφόρο του Συνεταιρισμού – Φώτο

    Πρωτοφανής εγκληματική ενέργεια στα Καλάβρυτα με βυτιοφόρο του Συνεταιρισμού...

    Συναγερμός για την εξαφάνιση της 15χρονης Αλεξάνδρας από τη Νέα Σμύρνη

    Στις 10/03/2025, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στην...

    ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ! Μπήκε μέσα στην ACS, απείλησε δύο υπαλλήλους και πήρες 2.000 ευρώ

    Τρόμο προκάλεσε στις υπαλλήλους της εταιρείας courier ACS στο...

    Μπρόκολο: 4 τρόποι για να κάνουμε τα παιδιά να το αγαπήσουν

    Από  παιδιά  ακούμε πως πρέπει να τρώμε λαχανικά και...