Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του διπλού φονικού στη Φοινικούντα, καθώς φαίνεται πως καταρρίπτονται κάποιοι εκ των ισχυρισμών του ενός εκ των δύο 22χρονων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.
Οι ανακριτικές και αστυνομικές αρχές ερευνούν από την πρώτη στιγμή την διαδρομή που ακολούθησε ο 22χρονος μετά το φονικό στο χώρο του κάμπινγκ, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του πως διέφυγε κολυμπώντας μέχρι την Καλαμάτα, αφήνοντας όμως αδιευκρίνιστες πολλές πτυχές της διαφυγής του. Επέστρεψε αρχικά κολυμπώντας κι έπειτα περπατώντας μέχρι την Καλαμάτα. «Ξέρω να κολυμπάω ώρες, κάνω ψαροντούφεκο, ενώ έχω υπηρετήσεις και στις Ειδικές Δυνάμεις» είχε πει μεταξύ άλλων.
Στο βίντεο του ERTNews, φαίνεται ο 22χρονος το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου (την επομένη της δολοφονίας) να περπατά έξω από τον χώρο των ΚΤΕΛ Καλαμάτας, φορώντας διαφορετικά ρούχα απ’ ό,τι τη νύχτα του εγκλήματος.